Uw salarisadministratie uitbesteden?

Op welke manier kunnen wij u helpen?

Wij kunnen u op de volgende manieren helpen.

Aanvragen van subsidies

Wist u dat u in sommige gevallen gebruik kunt maken van subsidies voor bijvoorbeeld stagiares of een oudere werknemer? Onze adviseurs trekken tijdig aan de bel en kunnen deze aanvragen voor u verzorgen!

Arbeidscontracten

Een arbeidscontract is het begin van de relatie tussen werknemer en werkgever. Wij zorgen ervoor dat uw contracten voldoen aan alle wet- en regelgeving (en eventuele CAO´s) en waarschuwen u tijdig bij afloop van lopende contracten!

Proforma loonstroken

Bent u personeel aan het aannemen of wilt u weten wat een loonsverhoging u kost? Wij kunnen voor u een proforma loonstrook maken, zodat u en uw werknemer nooit voor verrassingen komen te staan!

Nettoloon

U wilt graag het nettoloon zo hoog mogelijk hebben, zodat uw medewerker zoveel mogelijk overhoudt en het u zo min mogelijk kost. Wat zijn de opties om het nettoloon zo voordelig mogelijk te verhogen?

Loop geen risico en besteed uw salarisadministratie uit!

Wij leggen u graag alle mogelijkheden uit, neem vrijblijvend contact op door op onderstaande knop te klikken.

Wij staan klaar om u compleet te ontzorgen!

Wij nemen graag uw zorgen voor de salarisadministratie uit handen. Daarnaast kunnen we ook een adviserende rol aannemen op het gebied van HR (arbeidscontracten, ziekmeldingen e.d.). Als werkgever wilt u zeker zijn van een juiste en tijdige loonadministratie die aan alle wetten voldoet. Vooral de voortdurende veranderingen in wet- en regelgeving of cao en arbeidsvoorwaarden kunnen het verzorgen van uw eigen loonadministratie tijdrovend en ingewikkeld maken.