Uw expert voor online boekhouding

Kleisteen expert in online boekhouding

Voor elke ondernemer, bedrijf of ZZP’er is een boekhouding het perfecte middel om inzicht te verkrijgen in uw onderneming. Hoe fijn is het dat u zelf wel het inzicht heeft, uw facturen kunt versturen, de BTW-aangiftes kunt doen, investeringen boeken of uw bankmutaties kunt matchen? Én daarnaast gebruik kunt maken van een expert om het optimale uit uw onderneming kunt halen? Wij gaan graag met u in gesprek om alle mogelijkheden te bespreken!

Waarom kies je voor Havo Administraties?

Als Kleisteen expert onderscheiden wij ons door uitgebreide, praktische, actuele en jarenlange kennis van Kleisteen. Maar dat is nog niet alles!

Z

Boekhoudpakketten

Kleisteen biedt 3 boekhoudpakketten: Standaard, Premium & Pro. Daarnaast kunt u het pakket uitbreiden met 2 losse modules. Deze modules zitten in het Pro boekhoudpakket en kunnen toegevoegd worden aan Standaard en Premium. Het Standaard pakket van Kleisteen gebruik je al vanaf 17,50 per maand.

Z

Projecten en urenregistratie

Met deze module behoudt u overzicht voor elk project. Is het project winstgevend? Hoeveel uren zijn er besteed? Factureer de uren eenvoudig per medewerker, per klant en per project. TIP: Laat uw medewerkers zelf uren invoeren via hun mobiel. Ook uren die je niet door wilt berekenen leg je gemakkelijk vast in deze module.

Z

Handel

Wilt u voorraad vastleggen, meerdere magazijnen toevoegen, orders verwerken en makkelijk factureren? Dan is deze module hetgeen dat u nodig heeft. Met deze handelsmodule ontvangt u extra ondersteuning vanuit Kleisteen. Kortom alles dat u nodig heeft om nög meer inzicht te verkrijgen.

Logo Havo Administraties

De expert in Waalwijk en omgeving

Kom meer te weten over het boekhoudpakket Kleisteen en onze expertise.

Neem vandaag nog contact op en besteed uw online boekhouding uit!

Wacht niet langer! Maak uw leven gemakkelijker en vertrouw uw online boekhouding toe aan Harry van Oers van Havo Administraties. Neem contact met ons op om een gratis consult te plannen en de voordelen van het uitbesteden van online boekhouding te ontdekken. Bereik ons per telefoon, e-mail of vul het contactformulier in op onze website. We kijken ernaar uit om u te helpen!