Advies over de meest efficiƫnte rechtsvorm

Een rechtsvorm niet zomaar een keuze

Voordat we u de meest efficiƫnte rechtsvorm kunnen adviseren dienen we eerst u en uw situatie te leren kennen. Bent u alleen of met meerdere ondernemers, heeft u al een of meerdere onderneming en zo zijn er nog tal van vragen voordat wij kunnen identificeren welke rechtsvorm het beste in uw situatie is. Wilt u als rechtspersoon verbonden zijn aan uw onderneming of heeft u liever het risico gespreid? Er zijn tal van mogelijkheden en wij adviseren u daar graag over. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wat zijn de meest voorkomende rechtsvormen?

We sommen een aantal vorm op maar er is nog meer mogelijk.

Z

Eenmanszaak

Z

V.O.F.

Z

B.V.

Z

Man-vrouw Firma

Z

N.V.

Z

Vereniging

Met meer dan 20 jaar ervaring

Al meer dan 20 jaar zien wij bedrijven bloeien of bedrijven die nog wat aandacht nodig hebben. Allemaal met een gezamenlijke factor; een overzichtelijke administratie. Door middel van het juiste inzicht kunt u weloverwogen keuzes maken en voor u de juiste stippen op de horizon zetten waar u naar toe wilt werken. De juiste rechtsvorm kan helpen bij het behalen van optimaal belastingvoordeel! Wij vertellen u er graag meer over.

Neem vandaag contact op en laat Havo Administraties u adviseren over de beste rechtsvorm!

Neem contact met ons op om een gratis consult te plannen. Bereik ons per telefoon, e-mail of vul het contactformulier in op onze website. We kijken ernaar uit om u te helpen!