Meer informatie over schenkingen van particulieren

Waarom kiezen voor Havo Administraties?

Samen voor het beste resultaat!

Z

Persoonlijke aandacht

Bij Havo Administraties geloven we in een persoonlijke benadering. We nemen de tijd om uw specifieke financiële situatie te begrijpen en stellen op maat gemaakte oplossingen voor. Of u nu een ZZP’er, een MKB-bedrijfseigenaar of een freelancer bent, onze diensten zijn volledig afgestemd op uw individuele behoeften. U kunt rekenen op persoonlijke aandacht en deskundig advies.

Z

Bespaar tijd en voorkom fouten

Het invullen van uw aangifte inkomstenbelasting kan een tijdrovende en ingewikkelde taak zijn. Door deze taak aan Harry van Oers van Havo Administraties uit te besteden, kunt u kostbare tijd besparen en uzelf de stress van complexe belastingregels besparen. Bovendien minimaliseert u de kans op fouten, waardoor u problemen met de belastingdienst voorkomt.

Z

Betrouwbaarheid

Harry van Oers heeft met zijn jarenlange ervaring in het vakgebied allerlei verschillende bedrijven geholpen. Zijn grondige kennis van fiscale wetgeving en zijn vermogen om complexe financiële situaties te begrijpen zorgen ervoor dat u met een gerust hart uw vragen kunt stellen. Met de nodige kunde & expertise zorgt hij ervoor dat uw aangifte inkomstenbelasting correct en tijdig wordt ingediend.

Hoe werken particuliere schenkingen fiscaal gunstig?

Als particulier kunt u gebruikmaken van belastingvoordelen door te schenken aan erkende goede doelen en ANBI’s. Uw schenkingen kunnen aftrekbaar zijn van uw belastbaar inkomen, waardoor u minder inkomstenbelasting hoeft te betalen. Bij Havo Administraties helpen we u bij het identificeren van geschikte ontvangers en het optimaliseren van uw schenkingen om het maximale belastingvoordeel te behalen.

Neem vandaag nog contact op en uw belastingvoordeel te maximaliseren met particuliere schenkingen!

Wacht niet langer! Wij helpen u graag bij het adviseren én begeleiden biij particuliere schenkingen. Neem contact met ons op om een gratis consult te plannen. Bereik ons per telefoon, e-mail of vul het contactformulier in op onze website. We kijken ernaar uit om u te helpen!